asking why

T9 är kärlek. Jag tror de allra flesta är bekanta med alla konstiga saker T9 vill att det ska stå, istället för det man själv vill. Förut fick jag ett sms av min kära vän Dario som undrade om jag möjligtvis hade ett par svarta hängslen han kunde få låna. Jag skulle svara honom med att jag inte äger ett par hängslen. Men istället för ´äger´ ville T9 att det skulle stå ´aids´. Jo men visst! Aids blir bra! Aids, ja tack!

Kompletteringen till historian kan allvarligt ta sig någonstans! Men jag och Kibe var flitiga elever och satt kvar efter skolan och skrev på den. Hade tänkt skriva klart när jag kom hem, men jag har inte skrivit ett dugg på den. Som vanligt skjuter jag upp det i sista stund. Hinner säkert skriva klart den imorn, eller rättare sagt så måste jag eftersom deadlinen är imorgon.

Bloody Monday

Måndagar innebär heldag med estetisk inriktning, och just nu har vi sceniskt karaktärsarbete. Så dagen har ägnats åt att göra en gipsmask, och sedan gjuta ett positiv i den. Snäll och fin dag. Bortsett då kanske från att man var så fruktansvärt snygg efter att man tagit av sig gipsmasken.

Jag blir fortfarande skrämd och lite rädd för mig själv när jag har drömmar och att någonting ur drömmen händer dagen efter. Idag visste jag tex att en viss Markus skulle spräcka läppen, och nog gjorde han det alltid.
Jag har sådana drämmar för jämnan, och en stor anledning till att jag inte berättar för någon om detta är att många inte tror att folk kan drömma sådant, ha visioner, se in i framtiden eller fö rden delen se och prata med andar. Och på tal om andar, jag har haft besökt från andra sidan - men hur många av er tror på det? Ni får tro vad ni vill - jag vet vad jag vet.

Shallow Sleep

Egentligen borde jag inte vara trött efter att ha sovit mer eller mindre i 12 timmar inatt. Trevligt att vakna upp på morgonen med kläderna på och så fruktansvärt trött. Men torsdag mornar innebär sovmorgon så för en gångs skull hinner man få i sig lite frukost.
Idag hade även kylan slagit till igen, och under den korta promenaden till bussen fick jag frost i håret. Såg fan gråhårig ut. Men det är väl bra att få känna på hur det känns, man börjar ju bli lite gammal och grå.

Efter skoldagens slut fick jag och Kibe stå modell för Anka till hennes fotouppgift. Av de få bilder jag sett, blev resultatet mycket bra!



FREAKS

Morgonen började med att vi får en uppgift om samerna som ska vara inlämnad om 3 veckor. Och i vanlig ordning tänker man att nu ska jag för en gångs skull vara duktig och faktisk börja på arbetet i tid. Men så gör viinte i vår klass. Vi gör skolarbetena i sista stund. Istället är det ett vanligt förekommande att vi spelar kort på lektionstid.
När det senare drog ihop sig till lunch bar det av ner till stan för att äta på Kebab City. Sedan upp till skolan igen för att lyssna till poeten Bob Hansson, vilket förlängde livet lite. Ett gott skratt förlänger livet!

Dagens idrott var snölek, vilket innebar att pölsa runti 3 meter snö. Skojar inte! Men det var roligt att spela snörugby, även om det kändes som att man låg ner i snön större del av tiden. Nu sitter man här en aning blöt...


13's Reborn

Fredag den 13 är väl som gjord för att bringa med sig otur. Dagen förde inte med sig någon otur vad jag vet. Istället var det en lyckad dag, eller kväll kanske jag ska säga. Kvällen spenderades med Kibe, Anka och Emma x2 på Biteline och sedan bar det av till biografen där vi såg The Curious Case Of Benjamin Button.

Alla Hjärtans Dag var även det en lyckad kväll. Drog in till Barista och träffade Kibe och Madde. Drog sen vidare hem till Kibe för att mysa och se på film. Madde var tyvärr tvungen att åka hem efter ett tag, men samtidigt så kom Frida och gjorde oss sällskap. Hela kvällen/natten sågs det på film, vilket innebär att jag inte har fått så mycket sömn. Men vad gör det? Ingen har väl tagit skada av för lite sömn. Kul med måndag imorgon. Eller inte.



RSS 2.0