Studentfotograferingen igår


Varit ner på stan och klippt mig, och nu ä...

foto0112 (MMS)

Varit ner på stan och klippt mig, och nu är jag på väg upp till skolan igen. Blir kvar till kl. 20 för att bli klar med alla skoluppgifter jag har kvar.


Picknick ute på skolgården med Linn, Jonas...

foto0111 (MMS)

Picknick ute på skolgården med Linn, Jonas och Matilda.


Yasu

  

 


Comet 2010


Studentshopping

Var in på stan tidigare idag med mamma för att köpa studentklänning. Till slut blev det den klänningen som jag kollat på redan från början. Däremot gick det mycket tid åt att hitta ett linne eller dylikt att ha under klänningen då den avslöjar ALLT. Funderar på att sy in ett tyg i klänningen om det går. Lyckades ialla fall hitta ett par skor - högklackat, och jag som sagt att jag skulle ha platta skor,haha. Fixade klipptid så att jag blir av med allt det slitna, och även blåa och gula kuvert så att jag kan skicka iväg studentinbjudningarna!

Mösspåtagning


Duktig

Okej, det började inte bra när jag somnade under tyskalektionen då vi såg på Simpson´s med tyskt tal och text, somnade nämligen i soffan och enligt Dario snarkade jag :<  Däremot resten av dagen har jag fått en hel del gjort, dock inget skoljobb men det förvånar mig inte. Jag slutade i vilket fall som hellst efter tyskan, gick ner till biblioteket och länade tillbaka böckerna och åkte sedan hem. Gjorde lunch till mig, drog in till stan igen för att träffa Tess en stund. Mötte upp mamma och åt middag med henne, åkte ned till Kvissleby och hämtade ut ett paket och skickade iväg ett annat. Sedan gick jag hem ifrån Kvissle viket tar ungefär en halvtimme. Hängde tvätten som var ren, och nu väntar jag på att det som är i tvättmaskinen ska bli klart. Duktig!

Så var det över

Att påstå att ens dygnsrytm inte är på topp är nog en överdrift. Har söndag idag då jag har tillbringat hela helgen på skolan. Men nu är vårat projekt och modevisningen över, efter mycket jobb var allting över väldigt snabbt. Och nu när vår kurs Scenografi, mask och kostym är slut har jag bara halvdagar kvar innan studenten. Väldigt skönt nu när sommarvädret kommit, och sen har jag lite mer tid åt allting som är kvar i skolan.
Nej nu ska jag försöka sova lite, ska upp om några timmar.

18



"Today we have been a band for 18 years... Wow we are old!"


Dåtid i tiden

Vilken helg. Eller rättare sagt, jag har inte fått haft någon helg. Hela fradagen och lördagen har tillbringats på skolan med att sy klart kostymerna och förbereda inför modevisningen som är i morgon. Ser inte riktigt fram emot att gå på podiet, men å andra sidan kan jag glädja mig emot att vår kurs scenografi, mask och kostym sedan är över och därmed har 2 lektioner mindre per vecka.

Och idag har sommaren äntligen kommit!








20100507-09

Hade tänkt skriva något om förra helgen då jag var i Stockholm, men var så trött när jag kom hem och sedan har jag helt enkelt inte haft tid. Helgen i Stockholm var fantastisk, tänker inte berätta mer om det utan jag bjuder på den här bilden istället.

Jag och Tess satt och pratade på bussresan hem om att flytta ned till Stockholm, och nu har vi blivit så sjukt på pepp! Vi har båda suttit och sökt flera jobb och kollat runt efter lägenheter. Vi kanske får med Svante som rumskompis också, och om allt går som dte ska kommer vi att gå i taket!


El Stockholmo

Nu har vi bara ett klassmöte om nästa klassiker och lite saker inför studenten, innan dagen är slut. Då blir det till att rulla ned mot stan för vid 14 tiden åker jag, Tess och Kinna till Stockholm!


RSS 2.0