Sehr gut, Nicht gut

♥ World Behind My Wall preview:n
♥ 22 dagar kvar till Bring Me The Horizon
♥ Facebook spel


♦ Jag missade Miyavi´s konsert idag
♦ 2 prov på samma dag
♦ Vissa människors beteende


CHAOS

Inte särskilt förvånad att jag inte idag heller har pluggat något. Istället har jag fortsatt att städa, men då det är grejer precis överallt känns det inte som om jag kommer någon vart. Men samtidigt har jag snart fyllt en stor sopsäck med massa bråte. Hittade lite mer julpynt i en låda från pappa och fick lite längtan till julen så satt och lyssnade på Hanson´s jul cd.

Fick för mig att baka kladdkaka förut, och nu när mamma är hemma igen så blir det fika!

黒薔薇

Var ner till pappa för att hämta lite kläder, post och andra saker. Kommer dit och alla mina saker är nerpackade. Väl hemma igen blev mitt rum fullt av 2 stora väskor och ett antal kartonger med diverse saker. Såg ett som ett slagfält gjorde det. Har tagit mig hela kvällen att sortera och gå igenom allt, men är fortfarande inte klar. Och känner jag mig själv så kommer det att ta evigheter innan jag tar itu med det som är kvar. Men en sak jag borde ta tag i är att plugga till religion och svenska proven jag har på onsdag. Så typiskt mig att hela tiden skjuta upp saker och ting och sova bort tiden.

ちくしょー!

Inlämning av Idéskissen till projektarbetet idag, och den var väl inte i det bästa laget. Hatar alla formuleringar som ska skrivas, och komer att få formulera om skissen så hårt lol. Och för att underlätta mitt projektarbete tänkte jag ändra inviduella valet på vårterminen till tyska steg 2. Men tydligen går den kursen just nu, så nu blev det kursbyte lite hux flux så på tisdag börjar jag på tyska kursen. Känns toppen inför kursbytet även om jag inte känner någon i gruppen, men nu med mig är vi bara 5 stycken som läser tyska. Sen så slipper jag göra uppsatsen i engelska c som vi nyss påbörjat. Ser dock inte fram emot att göra den till våren dock. Däremot har jag 2 prov att plugga tills på onsdag. Känner mig inte riktigt pepp på det!


MAD WORLD

Senaste veckan har jag haft sådan ångest för inlämnandet av idéskissen till projektarbetet. Men nu har jag äntligen kommit på något att göra, och nu är det bara idéskissen som ska skrivas. Sen måste jag väl komma på någon liten fin slutprodukt av det hela...

I scenisk gestaltning C är vi fortfarande på det stadiet att leta efter manus. Jag har väl i princip hittat de 3 vi var tvungna att ha tagit fram. Nedan är en replik ur pjäsen "Misantropen" som jag bara fastnade för på något sätt. 


     

"Som kamikazepiloterna. Samma sak. Alla ställer fel frågor. 
   Alla undrar vad som drev dom, om dom var galna, hjärntvättade,
    som om man måste hitta en förklaring till varför dom frivilligt
   valde döden...Men det är inte det som är det intressanta. Alla är
   beredda att dö för det som dom verkligen tror på. Så har det 
      alltid varit. Istället borde man fråga sig varför det numera 
           finns så få människor som verkligen tror på något..."

 

 


Automatisch


Automatisch är för tillfället min favoritlåt med Tokio Hotel, lyssnar 24/7 de låtar som läckt från kommande cd:n. Och nej, jag bryr mig inte det minsta om er som "hatar TH", tycker att Bill ser ut som en brud, att han inte kan sjunga osv...

Mössprovningen var igår, och det känns fortfarande inte som att det är sista året på gymansiet. Att det är sista året med den här underbara klassen. Tiden har gått för fort, och den tid som är kvar kommer att försvinna fortare än vad jag vet ordet av det...


back to order

Ännu en gång har jag blivit tillsagd att blogga. Har vid flera tillfällen varit på väg att göra det, men inte gjort det av någon anledning. Men nu när skolan har börjat igen bör det finnas saker att skriva om igen. Typ som allt skolarbete vi har trots att det bara är andra skolveckan. Sitter just nu och skriver klart mitt gestaltningsprojekt till Scenisk gestaltning C som vi har redovisning av imorgon. Har haft sån ångest av detta arbete, men tror jag fick lite motivering av dagens "fredagsmys" med Anka och Dario på bite line!


RSS 2.0