優しい嘘


Give us back Michael Jackson and we will send you Tokio Hotel

 

Haha, Emma berättade om en grupp på Facebook som heter likadant som rubriken på detta inlägg. Även om jag är Tokio hotel-fan kan jag inte sluta tycka om alla hat grupper som görs eller sådana här bilder för den delen.

Första dagen

Jag behövde inte komma på arbetsintervjun igår då jag redan hade fått jobbet. Och idag var första av 3 utbildningstillfällen. Idag har vi mest gått igenom vad som gäller när man ringer runt till folk och bokar in möten med en representant. På lördag ska vi få testa att "ringa" till Frida som har hand om utbildningen, för att få känna på hur det är. Hon kommer då förstås att möta oss både på ett trevlig sätt, och ett mindre trevligt sätt för att se hur vi hanterar situationen.

Hade i förra veckan beställt en exemplar av den tyska tidningen GQ, igår fick jag ett mejl från Press-stop att tidningen tagit slut och att det inte fanns fler att få levererade från Tyskland. Blev något besviken, men till min lycka hade de fått in den på Pressbyrån idag! ♥

the middle of nowhere




Det hade lovats snöstorm, och nog visst är det storm alltid. Och så mycket snö... Har säkert snöat 3 decimeter hitills. Är så mycket snö att bilar och bussar har svårt att komma fram, och man får pulsa fram genom snön. Då det har fallit så mycket snö under dagen antog jag att plustrafiken till t.ex. Haga och Hemmanet skulle vara inställda då det borde ha svårt att komma upp för backarna. Men Hemmanet bussen gick som vanligt, men hade förstås fastnat i en backe och blockade därigenom all trafik upp och ned för Hemmanet...

<— Köpte denna (på vhs!) för någon dag sedan, och idag låg den i min brevlåda. Jag hade tänkt kolla på den nu, men videospelaren
har tuggat upp den :c 












Verkligheten

Har varit helt dagförvirrade senaste veckan, vilket beror på att vi förra veckan hade föreställningar av vår pjäs Meningen med livet och andra bagateller. Och i och med att vi hade föreställning på fredag kväll och under lördagen då det var öppet hus på skolan, fick man inte riktigt någon helg.
Och nu är det hela överstökat, villket känns väldigt sorgligt eftersom detta var vår sista pjäs som vi gör tillsammans. Vi får hoppas att vi kanske kan få göra något mindre under våren, och att även Rebbo kan vara med då.

Tänkte så senast som igår kväll hur underbart det vore att dra iväg till Tyskland. Blev så väldigt påminnd om det då André la upp en bild på bdb om att han ska dit och ville ha någon med sig. Hur jävla sugen blev man inte på det?!
Kommer säkert stypa i att jag inte har pengar till det, eller att jag missar en massa i skolan...

Hade sett en annons i tidningen om extrajobb och att de ville ha folk omgående, så jag testade att ringa för att få lite mer information om vad jobbet innebar. Så imorgon ska jag till företaget som heter Aroma Tech AB för en intervju. 

Verkligheten börjar ta in på en              


NRJ Awards

 


Milan Fashion Week 2010

Bis zum 19. Januar ist Mailand wieder das Zentrum der Fashion-Welt.
Laufsteg-Debüt von Bill Kaulitz für Dsquared2

 

  


Meningen med livet

Har för ett tag sedan kommir hem efter en heldag med teater. Medan de flesta andra på skolan hade återläsningsdag, lade vi in teater hela dagen för att kunna finslipa inför premiären på onsdag. Och det finns en del kvar att göra innan dess. Vad gäller själva pjäsen är vi ganska klara, hade nog det bästa repet imorse. För sedan under dagen spårade dte ur totalt! Från att gå från engelska överklass damer till hysteriskt skrattande kinesiska damer.
Det som oroar oss mest nu är våra kostymer som i nuläget inte riktigt existerar. Jag och Annika ägnade nog närmare en och en halv timme åt att ringa runt till olika firmor i Sundsvall för  att höra om de sålde bygg- eller målar overaller. Men hittade inget! Vilket säkert löser sig i slutändan, jag menar vi fick våra kostymer sista dagen ifjol till vår uppsättning också. Det hela kommer att bli hur bra som helst när vi är klara!



Fem gatsopare hamnar en kväll, under
tiden de arbetar, i en diskussion som
varierar från vad som är sant och
falskt, till vem Gud är. Under loppet
av konversationen visualiseras deras
åsikter och idéer med bitar ur
pjäserna "Ett drömspel" och "En kvinna utan
betydelse". Det är en historia om
 sanning, orättvisa, skönhet och yoga,
 blandat i en soptunna.
En ingen. Ett ingenting.


Föreställningar
Fredagen 22/1 kl.19
Lördagen 23/1 kl.12 & 14

(alla föreställningar spelas på Skvaderns gymnasieskola, i Black Box)


Kaulitz for GQ







   
              Wir sind keine Brüder, sonder eineiige 
              Zwillinge. Das macht den Unterschied.
                                     -Bill Kaulitz


»Wir sind wie ein Mensch mit vier Ohren«

;">




















 


Min dörr

Fick för mig att piffa upp min dörr lite med ett kollage av lite väl valda bilder.
Till favoriten hör bilden med Nick och Joe Jonas med din mamma - skämten ;)


Twilight - skämt




Kvinnlig?

1 












köpte mig kalsonger igår för att ha och sova i... ;)



2010

Ett nytt år har börjat, och nyårsaftonen 2009 firades hos Annika med trevligt sällskap.
~
Och för att se till några av de största händelserna under 2009 är den stora hysterin kring vampyrer, att USA fick sin första svarta president - Barack Obama, bortgången av the king of pop - Michael Jackson, Tiger Wood´s otrohet, Brittany Murphys bortgång och årets sötaste par Taylor Swift och Taylor Lautner (som i slutet av året tyvärr gjorde slut).

 



RSS 2.0