Tröstätning

 
Vaknade upp imorse av att jag var tjock i halsen, roligt att jag jämt måste vara förkyld/sjuk. Så vid efter första lektionen åkte jag hem, efter att jag varit och köpt med mig nudlar och räkchips. Suttit här och tröstätit för att jag inte kan vara frisk, och därmed kunde jag heller inte gå och spontanpierca mig idag...

 

 

 

 

 

 


Jag & Tess

Åkte till stan för att käka med Matilda, mötte Anna och Tess, jag och Tess köpte bussbiljetter till huvudstaden den 7e, jag och Tess köpte glass, jag och Tess tog en tripp hem till mig, jag och Tess planerar att åka hem till Tess och käka middag, jag och Tess slaggar hos hennes pappa inatt.
Jag och Tess dampar över asbra musik som vi ska härja loss med på bussen.
Om ni nu vill veta vem denna mystiska Tess är -> http://tezsiih.devote.se 


Thinking 'Bout Somethin'


Sista minuten

Varför måste jag ALLTID skjuta upp allt till sista minuten? Varför lär jag mig aldrig att ta tag i saker och göra de i tid? Återigen sitter jag med saker upp över öronen, och självklart i sista minuten...

100409

Av någon anleding har jag absolut inte haft någon lust att blogga på sista tiden, men det blir väl lite bättring på den fronten. Idag träffade jag i alla fall Hanna som var hemma i Sundsvall några dagar. Var och åt sushi och gick runt på stan en stund.
Och nu under kvällen har jag återigen blekt håret och sedan färgat det brunt. Vet inte riktigt vad jag tycker om resultatet, och funderar nästan på att färga tillbaka det till svart igen.

Nej nu ska jag försöka sova, imorgon blir det till att kliva upp tidigt för att skriva högskoleprovet!

Bombnedslag

 
Bilden ger inte ens rättvisa för hur stökigt mitt rum är. Det ligger saker ÖVERALLT,
och eftersom att jag inte har något bättre för mig så ska jag ta tag i detta bombnedslag nu!


Demovision 2010



Endast för att se Seremedy.



RSS 2.0