Ny mobil



Har i över 4 år haft samma mobil, och den har länge
sjungit på sista versen. Så nu var det tid att köpa ny mobil, och det blev en Samsung Touchwiz.


FAKEMEN parodier

   

Julfirande

Det här med att ha skilda föräldrar innebär att ens födelsedag firas 2 gånger, och likaså julen. Så ikväll ska jag fira jul med släkten på min pappas sida. Och för att få den där julkänslan som jag inte riktigt har lyssnar jag på lite klassiks julmusik.

World Behind My Wall


Lucia & 3 Advent

Nu lir det fika med lussebullar, pepparkakor och glögg ♥


WATCH OUT FOR FIRE! / VORSICHT, WENN´S BRENNT!

In case you want to know what happened here and why this room looks totally burnt up then you can’t miss our WORLD VIDEO PREMIERE of “World Behind My Wall” on Monday, December 14th. I can only tell you this much: Georg almost burnt...;)
~
Wer wissen will, was hier passiert ist, und warum der Raum etwas abgefackelt aussieht, sollte sich die Weltpremiere vom Clip zu unserem Track "World Behind My Wall" am Montag, den 14. Dezember, nicht entgehen lassen! Nur das noch: Georg wäre fast verbrannt... ;)




ROBSESSED

  


Hihi, snart på väg hem till mig ♥


Stand Up Stand Up




Hanson har alltid varit ett av mina absoluta favoriter, och sitter just nu och lyssnar på deras Stand Up Stand Up EP. Jag gillar verkligen deras fina texter med lugn akustisk musik. Antar att deras nya låtar kommer spelas flitigt i hörlurarna närmaste tiden ♥


Bono called their music ‘genius’


Harry Potter maraton



Senare idag blir det Harry Potter maraton med Emma, Emma och Annika!


Pepparkakor


Fick för mig att börja baka pepparkakor mitt i natten, och det blev en plåt med lite julgranar och en med massa gummor och gubbor









 

 

 


Arthur 2

 




„Arthur und die Minimoys 2, Die Rückkehr Des Bösen M“


Endlich, der zweite Film über Arthur hatte seine Premiere in Scheweden heute.
In Deutschland, hatte der Film bereits Premiere 26. November.




Strumpor


När jag skulle ta fram strumpor imorse upptäckte jag att mina strumpor tagits av hustomten och kvar fanns bara ankelsockor, och det är lite kallt så här års. Så införskaffade mig ett gäng förut idag. strumporna på bilden köpte jag för ungefär 2 veckor sedan, oc passar mina frusna fötter perfekt då de är lite tjockare. Sen är de så mysiga!


Shoppingtur


Eftersom att jag slutade tidigt idag bestämde jag mig för att åka ut till Birsta för att kolla på julklappar. Fick sällskap av Matilda en stund innan hon åkte hem för att hon mådde dåligt. Själv blev jag kvar ett par timmar och kom bara hem med julklappar åt mig själv. Och dagens vuxenpoäng går till mig för att ha köpt pepparkaksformar. Blir nog till inviga de lite senare ikväll.



Slapp vecka

Vet inte riktigt hur det kom sig att jag knappt har haft lektioner denna vecka. Enda lektionerna jag har haft var teater under hela onsdagen och dagen tyska lektion på morgonen, helt okej faktsikt. Och helt okej med helg!

Torsdagar

 


...för mig innebär att se på Criminal Minds och
denna snygging!





 


TOPPEN!

Hade tydligen ingen lektion nu på morgonen, och på eftermiddagen har jag också självstudier så jag hade lika gärna kunnat stanna hemma idag!


RSS 2.0