This Is It

 Ikväll har jag och Emma varit iväg för att se  Michael Jackson´s This Is It. Var och åt innan på Bite Line, och jag hade helt missat att det var hockey idag och därmed fullt med folk som var där för att se matchen. 
Medelåldern som var och såg filmen var i ens egen ålder, och jag tror inte på att ens en bråkdel av de faktiskt lyssnar på MJ. Utan mer av den anledningen att han numer är död. Synd för deras del att de har missat en sån stor stjärna i alla dessa år. Tror inte att alla visste innan vad filmen handlade om, och för dessa var nog filmen lite av en besvikelse. Men för en annan var det magiskt att under 2 timmar få se repetionerna inför This Is It turnén. Det var som att få se generalrepetionen av showen, att bara få sitta och lyssna till några av MJ´s största hits.
När denna film släpps dagarna innan jul, kommer den att införskaffas!


雅~!

 



Förut när jag fixade till håret testade jag att locka håret med plattång. Och att locka håret med plattång fungerar tydligen väldigt bra på mitt hår. Skulle jag och gjort korkskruvar i mitt hår med en locktång skulle det ta timmar, men nu när jag gjorde det med plattången tog det högst en halvtimme. Och på mitt hår håller det bättre på något sätt. Så härefter blir det till att locka håret med plattång!




Magazine direkt aus Deutschland!







Var nyss ute och hämtade posten, och till min lycka har jag fått hem denna tidning från Tyskland. Lycklig chey!

















ENDLICH



Ja, endlich habe Ich unseren Konzert-Tickets für Tokio Hotel! ♥

INSANE


Har sett den här videon ett flertal gånger på Tom Kaulitz blogg, och den är helt insane!

isitfriday?

Yes,it it! Och nu är det äntligen höstlov. Ska bli skönt att få en vecka att vila ut. Samtidigt känns det som om att det kommer att hända en del under veckan. Nu under helgen ska jag försöka träffa Hanna något som är hemma från Stockholm under lovet. På måndag morgon ska jag upp tidigt för att boka biljetter till Tokio Hotel då de släpps. Sedan på torsdagen ska jag och Emma gå och se Michael Jackson´s "This Is It". Måste också plugga lite religion under lovet då jag måste skriva om min etikuppgift och plugga till det muntliga provet jag har måndagen efter lovet. Så vi får se hur det blir med den där evuntuella resan till Stockholm nästa helg. Vore så roligt att få se både BatAAr och Kyrielle spela. Får helt enkelt se hur det blir!

Nu ska jag göra popcorn och se på Idol!


Killer Queen






Igår kväll var jag ute med min morfar på Killer Queen. Queens musik är inte riktigt det jag lyssnar på, men Killer Queen var verkligen jättebra!
Lite fel lokal för dem  då det var sittplatser, och publiken blev uppmanad att stå upp under större delen av konserten. Det var en 2 timmar lång konsert full med energi!






Tokio Hotel



Yes, äntligen kommer Tokio Hotel till Sverige! 
I början av mars kommer de hit för 2 konserter.
Den 4 mars kommer jag och Hanna se dem i Stockholm!


Bring Me The Horizon

Igår morse bar det av till Stockholm med Victor för att se Bring Me The FUCKING Horizon. Konserten var fucking awesome! Lite synd att jag inte stod kvar på min plats längst fram, men var sånt jävla tryck. Kändes något värdelöst att signeringen av någon anledning hade blivit inställd, men köpte ett signerat ex av Suicide Season även om det inte är riktigt samma sak.

 

Party til you pass out, drink til' you're dead.
Dance all night til you can't feel your legs!

The Sadness Will Never End





2 dagar kvar


LET´S GO HUMANOID!




RELEASE: 09/10/06


MADNESS

Slutade tidigt idag så betsämde mig för att åka ut till birsta och shoppa lite. Min garderob känns väldigt tom för tillfället. Det gick väl inte så bra då jag efter att ha sprungit runt i närmare 5 timmar bara hittat ett linne och en t-shirt, och lite småsaker som strumpor, smink och smyckes detaljer.

Resten av veckan lär jag få sitta hemma med plugg till upp över öronen. Har 2 uppgifter i både svenska och religion, plus omprov i religion på torsdag morgon.

Nu ska jag farma klart, sen sova!

DIE FACEBOOK APPS DIE

Jo, så tyckte de på skolan med då de nu har satt en spärr så att man inte kan spela tex. Farmville eller Mafia wars till de flesta elevers besvikelse. JÄVLIGT DUMT...

Ännu mer dumt är väl att vi har någon work shop nu så att vi missar ännu en teater lektion. Istället för att vara med på den åker jag hem nu för att göra mig klar, för sen ikväll blir det utgång med brüdarna i klassen! ♥



RSS 2.0