PEOPLE ERROR

Jag hade visst en blogg. Ska inte skylla på att jag inte har bloggat på evigheter för att det har varit mycket i skolan eller för att jag inte haft tid. Det har inte varit mycket i skolan, jag är bara väldigt bra på att skjuta upp allt till sista minuten. Och tiden har funnits där om jag bara tagit den till mig.

Idag var det första dagen på sommarlovet, dock inte för en annan som har sommarskola och ska läsa upp hela matte b kursen. Att ta sig till skolan i morse var nästan ett äventyr. Tydligen var busstiderna ändrade från och med idag. Vad bra att man visste om det. Nej istället stod jag och väntade på bussar som gick på väldigt ändrade tider. När jag till sist satt på bussen till skolan kunde man nästan tro att man var på väg till Sidsjön. Mittemot mig satt en tant och pratade och tecknade åt mig, och på andra siden gången satt det också en tant och pratade med sig själv, fedt läskigt.

Nu under kvällen har jag varit duktig och börjat städa mitt rum, sen är jag nästan klar med att måla min hylla. Den har varit nere i garaget sen sist jag målade på den, vilket var för 2 år sedan. Starkt jobbat!


RSS 2.0