Panic & Action

Panic & Action i torsdags var så awesome!
öwöwö, jag är så trött just nu och jag vet inte vad jag ska skriva. Som vanligt har det varit en hel helg hos mamma. Fast det är som det brukar bli, jag är ute på äventyr. Kom hem sent i fredags efter en hel dag på stan med massa folk. I lördags var det lite fets hos Kim så där som var väldigt lyckat. Blev schtek i solen på stan idag med Kimzi,Kibe, Kim och Mischa.
Helt awesome helg, och nu blir det till att peppa inför piratpikniken!

BREAK TOWN

Det var ett tag sedan sen senaste inlägget nu. Men i alla fall har skolan börjat nu efter ett långt påsklov. Har inte gjort så överdrivet mycket på lovet, varit en hel del med Kibe och Kim. Och vi gör det som vi alltid gör, röker cigg och vattenpipa och ser på Johan Glans.

På tisdagen fyllde Kibe det retardet 18 år. Jag och Kim hade fixat fina *host* presenter till honom och åkte hem till han efter 16. tro inte på fan att den jäveln ligger och sover och blir väckt när vi kommer dit! Vet inte riktigt vad vi gjorde men en tårta gjordes det i alla fall. Sen i vanlig ordning gjorde vi det vi är bäst på, att röka och se på Johan Glans. "JAG ÄR MOGEN!"

Den fina dygnsrytmen
man alltid får under helger och lov, är fortfarande kvar då jag inte lyckats vända tillbaka dygnet. Men hur konstigt är det när det tidigaste man gick och la sig var klockan halv tre på morgonen?

Screwdriver, screwdriver

HAHAH, jo juste det var det där med att blogga ja. Skulle ju bli bättre på den fronten, men nu var det fan 2 veckor sedan senaste inlägget. Men hursomhellst, har äntligen fått påsklov nu. Så jävla skönt. Och idag åkte jag upp till morsan och civilisationen. Nu har "min" gitarr kommit hem igen, omsträngad och stämd - nice!

Just nu sitter jag hemma hos Kibe det retardet och Knarkis som är här från Göteborg. Ska tydligen iväg till någon fest i nacksta om ett tag eller så. På lördag då jävlar smäller det, får äntligen träffa min bästa vän som är hemma från Stockholm över lovet. Har nog fan inte träffat den muppen på typ 5 veckor kanske. Sen nu under lovet måste jag fan ta tag i det där med att söka sommarjobb. Borde ha gjort det för länge sen, men jag är ju så bra på att skjuta upp saker...


There's a fine line
You walk everyday
'Cause somebody told you to



RSS 2.0