Jamie Campbell Bower


Ny kategori

Har skapat en ny kategori som heter "Celebrity crush!", där jag kommer att publicera bilder på snygga kändisar helt enkelt. Kommerdock inte att publicera bilder på min största celebrity crush Bill Kaulitz, eftersom att det redan förekommer mycket bilder på honom på bloggen.


COUNTDOWN

4 dagar kvar ♥

Statistik






Min statistik brukar ligga på ungefär 20 läsare per dag, men nu har den verkligen skjutit i höjden! Jätteroligt tycker jag, och följ gärna min blogg med Bloglovin!

 



COUNTDOWN

fem. five. fünf. ♥ - jag kan räkna ned dagarna på en hand


HILF MIR FLIEGEN


Bill Kaulitz in Stern Magazine







HOT LIKE NO OTHER - Bill Kaulitz sexy on stage!



COUNTDOWN

1 vecka, 7 dagar ♥


Dogs Unleashed



 


WELCOME TO HUMANOID CITY

Igår startade äntligen Tokio Hotel´s Europa turné "WELCOME TO HUMANOID CITY TOUR"! 


COUNTDOWN

10 Tage zeit!

TOUR LOOK



Bilder från den 18/2 i Milano, Italien

 
 
 


SHOUT IT OUT!


Äpplen faller inte långt från trädet


Countdown

Jetzt ist es nur 2 Woche übrig ♥


Back on track

Efter att ha jobbat 2 dagar och inte lyckats få in några bokningar, är jag nu med i matchen igen för jag lyckades på något sätt skramla ihop 4 bokningar ikväll!

100 inlägget


Fashion Against AIDS

   
I våras fick ett gäng artister designa tröjor/linnen för H&M i kampen mot AIDS. De flesta sålde slut på en gång, och jag lyckades inte få tag i Tokio Hotel´s tröja i min storlek. Förrän nu. Hittade en på Tradera och den blev min, och nu när jag kom hem idag så hade den kommit.

ROCK HARD
F〶〶〶 SAFE


100211


Har känt mig lite nere de 2 senatse dagarna då farfar fick en hjärtinfarkt. Han blev fraktad ned till Uppsala för observation och operation men nu är det lugnt med honom.
Och nu idag har mitt humör varit den totala motsatsen, har känt mig riktigt glad. hr nog börjat bli riktigt pepp inför den 4 mars då jag äntligen kommer få se mina älsklingar ♥



 




Bild från ikväll på Aroma Tech


Countdown



21 TAGE ZEIT ♥


Strange


Utgång

Jag hade föreställt mig lördagskvällen med mys hemma i soffan och titta på Melodifestivalen. Istället åkte jag till Emma som hade fest hemma hos sig, senare blev det lite spontan utgång ned till staden och Momento Palace med Ellinor. Det blev en helt okej kväll! ♥

Hard work,work


Bild från i tisdags, första arbetsdagen på Aroma Tech



RSS 2.0