19870331-20100331


Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag Georg! ♥


雅-MIYAVI - "SURVIVE"


MADNESS



Har inte bloggat något under helgen eftersom jag har varit hos Tess. Då det var väldigt fint väder i lördags satt vi ute på hennes balkong och myste med påskmust. Gjorde det vi är bäst på, att tjocka oss och se på film. Och saker och ting brukar även kunna spåra ur lite! Som på bilden härintill fick tess för sig att färga tofsen på ankans huvud rött.  
Jenz och André skulle väl egentligen också komma till Tess under lördagen, men det lev på söndagen istället. Efter jag vet inte hur många samtal i försök att väcka dem! Runt 15 tiden visade de äntligen livstecken. I brist på mat gick vi upp till Tess' pappa där hon bjöd oss på middag. Och när man behöver 2 kastruller men bara har en, kokar man korven i tekokaren!








Radio Regenbogen Awards 19.3


TEAM AMERICA


Lite rolig nattunderhållning, och för att inte tala om Jenz den killen! HAHA, sitter och skickar
massa random ljudklipp på msn och bara driver med mina känlsor..


Fredagsmys

Sitter ihopkrupen i soffan med chokladglass med bananer och ser på de gulliga killarna i EMD,
som är med i kvällens Så ska det låta.


Sjukling

Min förkylning verkar inte alls vilja ge med sig. Har varit förkyld i ungefär 2 veckor nu, och vissa dagar mår jag hur bra som helst för att nästa dag må dåligt igen. Denna vecka har jag mest varit hemma och suttit ihopkrypt under en filt i soffan och kollat på skitprogram på tv. Jag vill bli frisk, vara ute i vårvädret.

We're all mad here. I'm mad. You're mad

 
Tee´s från Gina Tricot med inspiration från ”Alice in Wonderland„


Tillbaka i skolbänken

Efter att inte ha varit i skolan på nästan 2 veckor, är dte skönt att vara tillbaka och få träffa klasskamraterna igen. Har gjort en hel del, men kanske inte det jag borde ha gjort som typ skolarbete. Istället har jag varit några dagar i Stockholm och sett Tokio Hotel och träffat underbara männiksor, varit och sett ”I love you Phillip Morris„ på bio med Matilda, jobbat och haft en trevlig kväll hos Tess. Och ja, typ typiskt mig att bli sjuk när det är lov. Blev sjuk redan innan lovet, och nu har jag bara en rethosta kvar. Så nu ska jag införskaffa lite grejer till mitt projektarbete, och sedan ska jag hem och sova!

Melodifestivalen



Nu blir det till att fixa lite popcorn, och sedan mysa framför tv:n till finalen av Melodifestivalen.


G-Dragon

 


ちくしょー!!!

Igår när jag startade datorn var allt på skrivbordet borta, och idag när jag startade datorn var allt tillbaka förutom just MIN mapp. Jag dör...

I love you Phillip Morris



Hade på eftermiddagen ett möte på jobbet om bonusar och lite olika tävlingar som är på gång. Bonusarna är numer borttagna, förutom när det är SAP. Mne våra säljare skulle ändå komma med någon slags bonus vid bokningstillfällena. Och tävlingen som är i gång nu låter toppen. Om man mellan den 1 mars till den 15 aoril får in 100 bok, får man åka ner till Gröna Lund.
Efter mötet åkte jag in till stan för att möta upp Matilda för att äta och sedan gå på bio och se ”I love you Phillip Morris„. Filmen var faktiskt väldigt bra! Endera skrattade man tills man dog, eller grät till den. Se den!



G-DRAGON - 少年よ (A YO)


104820384

Är tillbaka hemma i Sundsvall nu efter några dagar i Stockholm hos André. Åkte ned tidigt i torsdags och väl framme var det en evig väntan på att äntligen få åka ut till Globen. Timmarna innan dess spenderades på Centralstionen med att bl.a. åka rulltrappa, Jenz som jagade duvor och som bara ramlade. Skrattade så mycket under dessa timmar att jag hade ont i magen dagen efter.

Jenz hittade även detta fönster och var helt fascinerad av att man faktisktkunde se ut. Men varken jag eller Anna-Karin tror på att han såg den röda lådan där ute.

När klockan närmade sig 17 åkte vi äntligen ut mot Globen och vid det laget vet jag inte hur många fjärilar jag hade i magen. Ute vid Globen dumpade jag och Hanna resten vid kön eftersom vi hade sittplats och därför inte behövde köa. Istället gick vi omkring inne i Globens shoppingcenter som var fullt med folk som skulle till konserten.


Strax till insläppet gick vi ut och ställde oss i kön, men blev stående där i närmare 50 innan insläppet började. Inne i Globen var förväntan väldigt stor på att äntligen få se vårat favoritband live! Och vilken konsert det var! Jag kan inte ens beskriva det med ord ♥

Fredagen sov jag mest tills det var dags att göra sig klar och dra iväg till  ChaosXLunacy. En mycket trevlig och lyckad kväll. Way better än att gå ut i  Sundsvall där alla är så jävla lame. Men jag förstår mig ändå inte på att jag  fick höra vid 2 tillfällen att jag hade sån attityd? Jag sa bara åt några
stycken  att gå vidare, och tydligen har de inte stött på någon med
attityd tidigare...


Och för en lite kort sammanfattning om det hela;





Tokio Hotel @ Globen 4/3







Set-list
Noice
Human Connect To Human
Break Away
Pain Of Love
World Behind My Wall
Hey You
Alien (Engelska)
Ready Set Go
Humanoid (Tyska)
Phantomrider
Dogs Unleashed
Love and Death
In your Shadow
Automatic
Screamin'
Dark Side of the Sun
Zoom Into Me
Monsoon
Forever now





Fan - action!


•Klappa/Stampa i takt och peka mot Bill under Hey Du/Hey You
•Sjunga “By Your Side” när killarna lämnat scenen


COUNTDOWN

1



GO!


Break Them Wallz


SJ...

Tack kära SJ för att ni ställer in mitt tåg, det var väldigt omtänksamt av er. Hoppas verkligen att jag får pengarana tillbaka då jag har fått beställa nya biljetter tur och retur...

COUNTDOWN

2



SET


Ny kamera


Min gamla kamera har vill inte vara med i leken längre, trots att den knappt är använd. Så idag införskaffades denna, för en kamera är ett måste på torsdag!


crazyfangirlsconvention

Jag hade skickat in ett blogginlägg via mms, men på något sätt ville det inte fungera. Så här med 3 dagar kvar av väntan och längtan träffades jag och Anna-Karin för att peppa lite inför konserten. Och för att citera Anna-Karin om hur eftermiddagen var: "Snacka om crazyfangirlsconvention. Satt och kollade på Tokio Hotel dvd's och typ dog. Snart torsdag. OMG!". Ja, ingen av oss har riktigt fatta att det är på torsdag, om 3 dagar alltså, som vi ska se Tokio Hotel. OMG!

COUNTDOWN

3


READY