Forgetting something?

Ja, det var det där med att blogga. Har haft så mycket att göra. Eller nej, faktiskt inte. Visserligen känns det som om det har varit mycket i skolan på sista tiden men jag har inte haft motivationen riktigt vilket väl görså att jag ligger lite efter i allt för tillfället. Och sen har jag ju faktiskt ett socialt liv också. Men det borde bli en klar förbättring på den fronten.


damn im tired

Just kommit hem från  Emmas 18 års fest. Klockan är strax efter 3,och jag borde egentligen sova. Men har man vänt på dygnet så har man. Och det är skoldag imorgon vilket innebär att jag som sagt måste kliva upp vid 5, finns inte en chans i världen för tillfället att jag kommer orka det. Kommer nog att sluta med att man somnar någon gång under skoldagen.
Hela lovet har gått, och det känns som om att jag inte gjort annat än att faktiskt sova. Hade tänkt vara "duktig" och göra same uppgiften och kanske sökt nåt jobb. Förvånande nog så har jag inte åstadkommit någonting.
Jag behöver sex!

awake in chaos

Det är så underbart
hur man lyckas vända på dygnet när det är lov. En annan går och lägger sig när andra kliver upp. Undra hur det vore att vända tillbaka dygnet? Det kommer förmodligen inte alls gå bra, så toppen att kliva upp kl.5 på måndag morgon. Nej inte alls.

Senaste dygnet har jag varit ute på äventyr. Var till Markus igår och såg bla Unrest och en massa dumma klipp på Youtube. Idag åkte vi in till stan och Carlings där Markus sökte jobb, och gick till Barista och drack kaffe. Efter att Markus åkt hem träffade jag Kim och Yugie och några andra. Gick hem till Kim och satt och pratade om allt och inget. Har inte träffat dem på ett bra tag nu. Blev kvar där ett bra tag, och jag var inte hemma förrän vid 22 tiden.


Feels like everything is falling apart

Dancing Through Sunday

Äntligen sportlov. Och jag har börjat få en mindre förkylning. Men strunt samma, det blir kalas. Och kalas att jag är hos morsan hela lovet. Så man får komma till civilisationen ett tag, och jag får träffa mina brorsor.

Gårdagskvällen spenderades hos Maty där det blev till att tjocka i sig chips och glo på tv. Kände mig soical och fin som somnade, men jag hade ju trots allt varit vaken sedan klockan 5 på morgonen. Maty har världens finaste bok "Får man skratta åt det här?" Jag hann läsa i lite i alla fall innan jag somnade. Idag var vi en sväng på stan innan vi gick till café basilica där Emma jobbar: Var något band där som hette snygga grabbars band som spelade. De var inte så snygga, och inte så särskilt bra heller.

Imorgon är det tanken att jag ska påbörja arbetet om samerna, men vad är oddsen för det?

Fin regestreringsplåt, GHB 666.



RSS 2.0