Pepparkakor

Gjorde 2 plåtar förut, och lyckades självklart med
att bränna en hel plåt med pepparkakor :(


Tvingade mamma att köpa kristyr på tub för ett tag
sen så man kan piffa upp pepparkakorna lite,hihi


Jul RSS

I och med att det är första advent idag passade jag på att byta ut RSS symbolen mot en lite mer "julig" idag. Kommer att byta ut den lite då och då eftersom jag har ett flertal olika symboler med julmotiv.

        

Tidigare såg den ut så här.
           Och just nu har jag denna.


Första avdent

Idag togs äntligen de mesta julpynt fram, och jag har hållt på att städa hela rummet och pyntat större delen av dagen till inget annat än Hanson's Snowed In. Jag lägger upp några bilder sedan när jag satt upp gardinerna och dammsugit. Och eftersom jag har pysslat runt idag passade jag på att fixa till väggarna som varit tomma i en dryg månad sen jag tog ner "japan-väggen".
Trodde inte att det skulle komma någon snö till första advent då det har varit ganska varmt de senaste dagarna, men det har kommit några flingor idag i alla fall så jag är glad.

Nu ska baka lite peparkakor!


Hemma

Vi var aldeles för trötta för att sitta uppe en helt dygn och se på film, så vi åkte hem istället. Det där Harry Potter maratonet tar vi nästa helg istället förmodligen. Orkar inte riktigt göra någonting idag så kommer nog bara sitta och mysa under en filt och se på film. Funderar på att baka lite pepparkakor tills imorgon då det är första advent.


Friday!

Har haft workshops hela dagen med hela estet programmmet. På morgonen hade vi en workshop med Tomas Järvoe, mer känd som clownen Daff Daff. Mycket underhållande och intressant info om att möta en publik. Sedan på eftermiddagen var vi alla teater elever tillsammans och arbetade med texter och framförde texter med olika uttryck. Dagen avslutades med middag och uppträdande av Kravalleriet.

Just nu är vi några stycken som är hos Emma och peppar, för ikväll blir det fest. Bakisdagen åker vi till andra Emma för att ha Harry Potter maraton, haha!


Best of...

Comhems senaste reklam med det bästa från Youtube är mångas favoritreklam just nu, här finns änne fler godbitar från Youtube!

 


Källa 


New Moon pt. 2

Filmen överträffade verkligen mina förväntningar. Trailerna för filmen som gått så länge hade som vanligt förvrängt bilden av två scener och hade lust att döda filmskaparna om det hade varit så i filmen. Och tack och lov var det inte så. Tyckte att denna film var mycket mer välgjord än Twilight där man skrattar åt alla fula special effekter. Men i New Moon lyckades de verkligen, till och med med varulvarna som jag hade varit lite skeptisk till innan.
Det var fullsatt biosalong med 350 personer, och alla vet nog att vissa verkar ha väldigt svårt för det där med att kunna vara tyst under en film. Var på något sätt en mysig stämnig under hela filmen då alla satt och småfnissade åt saker eller när det drogs ett 'ooh' genom publiken då någon av snyggingarna klädde av sig. Gillar tjejen som skrek till första gången då varulvarna visade sig, och alla andra skrattade åt henne!
Hade hört innan att slutet var lite mitt i, men eftersom jag läste de tre senare böckerna i följd kommer jag inte ihåg vad som tillhör vilken bok. Och även om slutet kanske känns lite mitt i, så var det ett mycket bra slut.

Och varför finns det ingen romantisk kille som Edward i verkligheten?!


New Moon



Har blivit lite dålig uppdatering på sistone då jag lyckats blivit sjuk igen. Men nu är jag nästan helt frisk, och tur är väl det då det blir bio ikväll. Ska se New Moon med några av tjejerna i klassen. Ska strax ta och röra mig in till stan för att möta upp med de andra och äta middag.




 

 

 


Suicide Season: Cut Up





Även om Bring Me The Horizon's cd Suicide Season: Cut Up släpptes i början av månaden är det inte förrän nu som jag har lyssnat på den. Och de flesta låtarna var en stor besvikelse. Jag är inte ett big fan av remixade låtar, så detta är inget jag kommer lyssna på fortsättningsvis. Enda bra låten är Football Season Is Over (After Night Remix)!




Lång helg

Känns om att den här helgen på något sätt aldig tar slut, inte för att jag direkt vill tillbaka till skolan, men att få träffa folk igen. Och eftersom vårat schema ser ut så att vi har projektarbete hela måndagarna blir det till att spendera dessa hemma. Hade egentligen tänkt åka ut till Birsta idag för att kanske börja köpa julklappar och inhanlda lite material som jag kommer att behöva till mitt projektarbete. Men jag orkade verkligen inte kliva upp när väckaren ringde, och sen när jag upptäckte att det regnade blev det ett big NO. Så istället tänkte jag vara duktig och skriva på diktanalys som ska lämnas in imorgon, men det ser ut som att jag får sitta med den nu ikväll istället.

Iväg

Ska snart iväg till Jonna där det är fest ikväll. Själv kommer jag inte att dricka utan bara åka dit för att vara social. Känns som om att det var ett litet tag sedan jag var ut med några vänner. Och det kan vara bra att komma ut iblan istället för att ligga hemma i tv-soffan och dega så som mina helger oftast spenderas.

Fan vad ont jag har i armen !_!


Fredag den 13

Idag är det återigen en sådan där rolig fredag då det är den 13. Är inte skrockfull av mig, men på något sätt lyckas det alltid hända något under dessa dagar. Än har det inte hänt något. Eller ja, jag vaccinerade mig förut, idag av alla dagar. Med tanke på min nålfobi gick mycket bättre än vad jag trodde. Däremot var inte förbi passerande lärare så snälla då de fällde någon kommentar till oss som väntade på vår tur.
Klockan är strax efter 10, och jag har nyss slutat från tyskan där alla 3 killar uteblev så jag blev ensam på lektionen idag. Så, nu har jag 3 timmars hål till
Sv B som börjar klockan 13...

Middag

Idag är det jag som står för middagslagningen här hemma, och det blir pannkaka. Vilken kulinarisk höjdare, haha! Det blir nog till att göra en kladdkaka senare också~

Snowed In

Nu har äntligen snön lagt sig i ett tunt lager. Här sitter jag med tända ljus och lyssnar på Hanson's jul cd Snowed In, och kan knappt vänta tills det blir första advent så att man äntligen får ta fram allt julpynt!


Bill Kaulitz hoodie






För 2 år sedan designade Bill Kaulitz denna tröja, och jag har sedan dess velat haft en. Idag fick jag äntligen hem en! ♥







 

 



 


TOURSTYLE


 

"Here is a first insight in our HUMANOID tourstyle: check out the two exclusive shots of the mics which Bill will be using." - Tom Kaulitz


Emil Jensen

Ikväll var vår klass som sagt och såg Emil Jensens uppträdande på Kulturmagasinet. Han bjöd både musik, lyrik och poesi blandat med en massa humor. Det var helt fantastiskt!

viel los

Har återigen bytt vad mitt PA ska handla om. Men eftersom jag inte har begränsat området än tänker jag inte berätta vad det handlar om än. Ni får helt enkelt vänta och se!

Och som rubriken säger, har jag en hel del att göra. Skrev en ganska lång "att-göra" lista, men sen kom jag på att kl.19 ska vi vara på Kulturmagasinet för att se Emil Jenssen. Så jag får se hur mycket jag hinner att göra av det som står uppskrivet på listan. Och eftersom jag suttit och slöat här i soffan någon timme, är det bäst jag börjar göra något nu!


besuch aus D.

På dagens tyskalektion hade vi fått besök av Oliver från Tyskland, som berättade om sin barndom och hur det var i Tyskland under andra världskriget. Ganska roligt och se hur mycket tyska man faktiskt förstår efter bara vara inne på andra terminen.
Och den där tyska resan jag kollat på ett tag gör sig påmind igen. Får se till att den blir av till våren någon gång!



EMA - Tokio Hotel pt. 2



Inte säskilt förvånad att Tokio Hotel vann i kategorin "Bästa Artist", vilket de är så värda!


EMA - Tokio Hotel

Tokio Hotel uppträdde nyss på årets MTV Europe Music Awards med min favoritlåt "World Behind My Wall", och jag längtar verkligen till deras konsert då jag själv får höra dem spela den ♥

Inför EMA



Med bara några timmar kvar till Europe Music Awards 2009, har MTV ett maraton med det bästa från de senaste 16 åren. Just nu handlar det om årets stad Berlin, vilket självklart hålls av mina favoriter Tokio Hotel!


Extreme Makeover

Det senaste dygnet har bloggen genomgått en extreme makeover. Var tvungen att byta tema, och sedan byta allt under stilmallen. Hela menyraden är omgjord, och nu är det bara några små grjejer kvar att pilla på. Bloggen ser helt klart mycket bättre ut nu!


RSS 2.0