D´ESPAIRSRAY

Åkte ner till Stockholm igår för att se D´espairsRay med Tess. Redan på centralen blev mitt lokalsinne ett faktum, både Tess och Svante försökte säga åt mig vart jag skulle gå. Slutade med att de fick hämta mig. En stund senare drog iväg mot Fryshuset, och Tess var så säker på vägen dit. Hoppade av jag vet inte vart och skulle gå den sista biten. Efter ett tag fick vi syn på en byggnad båda kände igen, och sen ser vi Globen. Helt åt fel håll! Fick gå tillbaka till tuben och åka ända fram till Fryshuset. Väl framme fick vi timmarna att gå genom att Tess gjorde fina konstverk av mitt godis, eller prata med random personer bredvid en.
Konserten behöver jag inte ens nämna, den var helt obeskrivlig! Helt klart det bästa vi båda varit med om!
Dagen efter så här känns det i hela kroppen, men inte så konstigt med tanke på hur vi röjde. Ett tag var det lite tomt runt oss, och ett tag trodde Tess att hon lyckats knäcka näsbenet på en brud.
Bussresan hem var awesome den med. Gjorde jävulskt fula grimaser, lyssnade på musik på högsta volym och sjöng med. Vet inte om de andra resenärerna tyckte det var så awesome men ingen klagde i alla fall.
Min D´espairs Ray affish och biljett sitter på väggen och imorgon ska jag sy till min tröja!
Helt awesome Stockholms resa! Nej, nu ska jag äta, duscha och ha en dejt med min säng!

Don't drink water, fish have sex in it

Var på dejt med Anka idag för att äta rå fisk, eller sushi som det också kan kallas. Satt och pratade massa strunt och blev tillsagd att blogga, så gör väl ett till försök till att hålla den vid liv. Inte för att jag har något särskilt roligt att skriva. Förutom att vi ska dra ut på krogen när vi har blivit friska från svininfluensan. Eller att det häromdagen var 2 flugor i köket som hade sex, uppochned! De levde inte länge till kan jag tillägga...

D'espairsRay konserten närmar sig, bara 5 dagar kvar nu tills jag och Tess kommer vara lyckliga brudar!



RSS 2.0